Stuvet spidskål med hamburgerryg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Hamburgerryg, rå
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
  krydderurter efter smag
   
800 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
3 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Kogevand fra hamburgerryggen 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 10634 (2532 kcal)
KJ pr. Pers. 2658 (633 kcal)
Vægt ialt 3169 gram
Vægt pr. Pers. 792 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 335 KJ (79 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)