Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarbertærte med marengs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
3 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
evt. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
400 gram Rabarber renset vægt
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Marengs:
2 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
0.75 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
25 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 11999 (2856 kcal)
KJ pr. Pers. 1499 (357 kcal)
Vægt ialt 1082 gram
Vægt pr. Pers. 135 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1108 KJ (263 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 42.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)