Karrysvin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 tsk. Karry
600 gram Skinkekød, rå
2 Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 6107 (1454 kcal)
KJ pr. Pers. 1526 (363 kcal)
Vægt ialt 1815 gram
Vægt pr. Pers. 453 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 336 KJ (80 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)