Kirsten Hüttemeiers nemme, hurtige rugbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 1 Brød
Ingredienser:
25 gram Gær, frisk
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
300 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 10119 (2409 kcal)
KJ pr. Brød 10119 (2409 kcal)
Vægt ialt 969 gram
Vægt pr. Brød 969 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1044 KJ (248 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 47.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)