Banankage uden sukker (Diabetes) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

70 gram Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Pynt:
evt. Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 4697 (1118 kcal)
KJ pr. Pers. 782 (186 kcal)
Vægt ialt 403 gram
Vægt pr. Pers. 67 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1165 KJ (277 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 30.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)