Jordbærlagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
3 Lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
   
  Fyld og dekoration:
300 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 10242 (2438 kcal)
KJ pr. Pers. 1024 (243 kcal)
Vægt ialt 973 gram
Vægt pr. Pers. 97 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1052 KJ (250 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 16.7 gram
Kulhydrat 22.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)