Rabarberdessert med marcipan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
   
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
85 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
200 gram Ren rå marcipan
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
50 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 13061 (3109 kcal)
KJ pr. Pers. 1632 (388 kcal)
Vægt ialt 1171 gram
Vægt pr. Pers. 146 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1115 KJ (265 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 14.0 gram
Kulhydrat 32.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)