Danske pandekager (tynde) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 30 stk.
Ingredienser:
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
7.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
  evt. reven citron- eller appelsinskal
   
Energi:
KJ total 13196 (3142 kcal)
KJ pr. stk. 439 (104 kcal)
Vægt ialt 1635 gram
Vægt pr. stk. 54 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 807 KJ (192 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 15.1 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)