Indianergryde 06 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
800 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
1.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
4 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Karry
2 tsk. Paprika
2 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10298 (2452 kcal)
KJ pr. Pers. 2574 (613 kcal)
Vægt ialt 3085 gram
Vægt pr. Pers. 771 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 333 KJ (79 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)