Ostefrikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
3 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
500 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
250 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 dl. Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Paprika, delikatesse
0.5 tsk. Cayennepeber
   
Energi:
KJ total 14146 (3368 kcal)
KJ pr. Pers. 3536 (842 kcal)
Vægt ialt 1980 gram
Vægt pr. Pers. 495 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 714 KJ (170 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 9.2 gram
Kulhydrat 12.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)