Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Risotto næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 spks. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
400 gram Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 80 gram.
   
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
70 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 10846 (2582 kcal)
KJ pr. Pers. 2711 (645 kcal)
Vægt ialt 1918 gram
Vægt pr. Pers. 479 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 565 KJ (134 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 19.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)