Kold kogt laks bellevue næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Dressing:
150 gram Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 tsk. Worcestershiresauce
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
2 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 bdt. Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Stenbiderrogn rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
Stenbiderrogn sort Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Energi:
KJ total 8291 (1974 kcal)
KJ pr. Pers. 2072 (493 kcal)
Vægt ialt 1185 gram
Vægt pr. Pers. 296 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 699 KJ (166 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 13.3 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)