| 
							
						
      					 | 
      					  | 
      					Tærtebund:
     						 | 
    						 
								
      					| 225 | 
      					gram | 
      					      									
      									Hvedemel225 gram Hvedemel             						1 tsk. 3 gram  
1 spsk. 9 gram  
1 dl. 60 gram  
 
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					 | 
      					      									
      									Salt  Salt             						1 tsk. 4 gram  
1 spsk. 12 gram  
1 dl. 80 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 50 | 
      					gram | 
      					      									
      									Margarine50 gram Margarine             						1 tsk. 5 gram  
1 spsk. 14 gram  
1 dl. 90 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 1 | 
      					 | 
      					      									
      									Æg M/L, hele1  Æg M/L, hele             						1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 0.5 | 
      					dl. | 
      					      									
      									Vand0.5 dl. Vand             						1 tsk. 5 gram  
1 spsk. 15 gram  
1 dl. 100 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					 
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					Fyld:
     						 | 
    						 
								
      					| 4 | 
      					 | 
      					      									
      									Porre, renset vægt4  Porre, renset vægt             						1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.  
 
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 100 | 
      					gram | 
      					      									
      									Skinkestrimler, kogt100 gram Skinkestrimler, kogt             						1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					 
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					Æggemasse:
     						 | 
    						 
								
      					| 4 | 
      					 | 
      					      									
      									Æg M/L, hele4  Æg M/L, hele             						1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					 | 
      					      									
      									Peber  Peber             						1 tsk. 3 gram  
1 spsk. 8 gram  
1 dl. 55 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					 | 
      					      									
      									Muskatnød, friskrevet  Muskatnød, friskrevet             						1 tsk. 2.5 gram  
1 spsk. 7.5 gram  
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 1 | 
      					dl. | 
      					      									
      									Piskefløde1 dl. Piskefløde             						1 tsk. 5 gram  
1 spsk. 15 gram  
1 dl. 100 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 1.5 | 
      					dl. | 
      					      									
      									Mælk1.5 dl. Mælk             						1 tsk. 5 gram  
1 spsk. 15 gram  
1 dl. 100 gram  
 
Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					 
     						 | 
    						 
								  
KJ total 10181 (2424 kcal) 
KJ pr. Pers. 2545 (606 kcal) 
Vægt ialt 1625 gram 
Vægt pr. Pers. 406 gram
  
Næringsindhold pr 100 gram 
Energi 626 KJ (149 kcal) 
Protein 6.3 gram 
Fedt 7.9 gram 
Kulhydrat  14.1 gram 
  
Næringsindhold, energi og energiprocenter  er beregnede  Lær mere her: Kilde: Foodcomp
  		 
 |  | 
	
		
 Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
  
 
 |