Ovnbagt torsk med lune tomater og basilikumsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Torskefilet med skind
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Lune tomater:
12 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 bdt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
Energi:
KJ total 11641 (2771 kcal)
KJ pr. Pers. 2910 (692 kcal)
Vægt ialt 2800 gram
Vægt pr. Pers. 700 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 415 KJ (98 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)