Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ristet laks på flødekogte porrer med æble- og peberrodssauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 100 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peberrod, høvlet Høvlet peberrod sælges gerne i bæger med 50 gram.
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
   
Energi:
KJ total 9156 (2180 kcal)
KJ pr. Pers. 2289 (545 kcal)
Vægt ialt 1400 gram
Vægt pr. Pers. 350 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 654 KJ (155 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)