Hakkebøf med bløde løg og spejlæg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
40 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 8294 (1974 kcal)
KJ pr. Pers. 2073 (493 kcal)
Vægt ialt 1302 gram
Vægt pr. Pers. 325 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 637 KJ (151 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 10.8 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)