Fedtfattige fastelavnsboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 18 stk.
Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 tsk. Kardemomme, stødt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Creme:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
1 dl. Marmelade. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 11819 (2814 kcal)
KJ pr. stk. 656 (156 kcal)
Vægt ialt 1324 gram
Vægt pr. stk. 73 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 892 KJ (212 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 38.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)