Gammeldags fastelavnsboller med sukat og rosiner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 30 stk.
Ingredienser:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
75 gram Gær, frisk
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 knsp. Kardemomme, stødt
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Sukat, kandiseret Sukat er kandiseret skal af citrusfrugter.

1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
200 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
500 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 31726 (7553 kcal)
KJ pr. stk. 1057 (251 kcal)
Vægt ialt 1935 gram
Vægt pr. stk. 64 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1639 KJ (390 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 22.7 gram
Kulhydrat 42.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)