Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risalamande fedtfattig næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
2 dl. Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 dl. Skummetmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
20 Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
250 gram Kvark 0.3%
0.5 tsk. Perfect Sød (sukkererstatning) Perfect Sød er et flydende sukkererstatning 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Dosering:
1 tsk. = 44 gram sukker
1.1 dl. = 1000 gram sukker
   
1 Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Energi:
KJ total 5427 (1292 kcal)
KJ pr. Pers. 904 (215 kcal)
Vægt ialt 1653 gram
Vægt pr. Pers. 275 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 328 KJ (78 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 0.9 gram
Kulhydrat 12.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)