Laks og grønsager rørt med estragon- og citronsmør næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Estragon, frisk
   
150 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
150 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
150 gram Sukkerærter
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
   
   
Energi:
KJ total 8390 (1997 kcal)
KJ pr. Pers. 2097 (499 kcal)
Vægt ialt 1360 gram
Vægt pr. Pers. 340 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 616 KJ (146 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)