Marinerede champignon med chili og birkes næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Rød chilipeber
   
  Marinade:
2 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Rosmarin, tørret
1 tsk. Oregano, tørret
0.5 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
0.5 tsk. Salvie, tørret
   
  Pynt:
Blå Birkes
   
Energi:
KJ total 7106 (1692 kcal)
KJ pr. Pers. 1776 (423 kcal)
Vægt ialt 800 gram
Vægt pr. Pers. 200 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 888 KJ (211 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 22.7 gram
Kulhydrat 1.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)