Fedtfattig forloren Hare næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Farsen:
500 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
5 Spsk. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 Pk. Kalkunbacon i skiver
   
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sovs:
  fond fra haren
2 dl. Minimælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Ribsgele 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4161 (990 kcal)
KJ pr. Pers. 1040 (247 kcal)
Vægt ialt 1582 gram
Vægt pr. Pers. 395 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 262 KJ (62 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)