Risalamande af risengrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Risengrød, kogt kold 1 dl. færdig risengrød vejer ca. 110 gram pr dl.
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Mandelessens
100 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Energi:
KJ total 14412 (3431 kcal)
KJ pr. Pers. 1801 (428 kcal)
Vægt ialt 1678 gram
Vægt pr. Pers. 209 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 858 KJ (204 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 15.6 gram
Kulhydrat 12.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)