Kulmule med indisk islæt næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kulmulefilet uden skind
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Karry
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 Laurbærblade
3 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Kokosmælk fedtfattig, stor dåse 400ml 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Mangochutney, stærk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8939 (2128 kcal)
KJ pr. Pers. 2234 (532 kcal)
Vægt ialt 1864 gram
Vægt pr. Pers. 466 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 479 KJ (114 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)