Tomatsuppe med friske tomater 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Laurbærblade
   
1000 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
6 Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
6 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
   
Energi:
KJ total 6511 (1550 kcal)
KJ pr. Pers. 1627 (387 kcal)
Vægt ialt 2458 gram
Vægt pr. Pers. 614 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 264 KJ (63 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)