Sesambagt kulmule med ristede bønner og purløgsbeurreblanc næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kulmulefilet uden skind
100 gram Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 bundt Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
300 gram Grønne bønner, friske
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 13618 (3242 kcal)
KJ pr. Pers. 3404 (810 kcal)
Vægt ialt 1800 gram
Vægt pr. Pers. 450 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 756 KJ (180 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 14.4 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)