Gåsebryst - Gåsebryster (Flødekage) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
3 Lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
150 gram Hindbærsyltetøj 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Kagecreme:
1 brev. Kagecreme (pulver) Et brev maizena kagecreme pulver indeholder 90 gram.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 11 gram.
1 dl. 73 gram.
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 rulle Marcipanlåg 290g. Odense marcipan. Marcipanlåget har en diameter på 38 cm. og vejer 290
   
   
Energi:
KJ total 19069 (4540 kcal)
KJ pr. stk. 1589 (378 kcal)
Vægt ialt 1689 gram
Vægt pr. stk. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1129 KJ (268 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 15.0 gram
Kulhydrat 30.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)