Havtaskekæber med rodfrugter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Havtaskekæber
   
400 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
400 gram Jordskokker, skrællet vægt skrællet vægt
   
  Kogelage:
2.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
2 Laurbærblade
10 Peberkorn, hvide
   
Energi:
KJ total 5614 (1336 kcal)
KJ pr. Pers. 1403 (334 kcal)
Vægt ialt 2900 gram
Vægt pr. Pers. 725 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 193 KJ (46 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)