Kanelsnegle næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 40 stk.
Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
1.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Kardemomme, stødt
800 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 26391 (6283 kcal)
KJ pr. stk. 659 (157 kcal)
Vægt ialt 1983 gram
Vægt pr. stk. 49 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1330 KJ (316 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 47.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)