Fedtfattig skinkegryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Skinke. røget. kogt
500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
300 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
300 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
300 gram Grønne bønner. frost
   
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Oregano, tørret
   
Energi:
KJ total 9372 (2231 kcal)
KJ pr. Pers. 2343 (557 kcal)
Vægt ialt 3314 gram
Vægt pr. Pers. 828 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 282 KJ (67 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)