Boller med rugmel og rugkerner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
25 gram Gær, frisk
3 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Rugkerner. skårne/knækkede
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 9682 (2305 kcal)
KJ pr. stk. 484 (115 kcal)
Vægt ialt 1108 gram
Vægt pr. stk. 55 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 873 KJ (208 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 39.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)