Boller i karry uden mælk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kødboller:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
4 tsk. Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
8 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Rismel
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Karry, madras
   
Energi:
KJ total 6112 (1455 kcal)
KJ pr. Pers. 1528 (363 kcal)
Vægt ialt 1728 gram
Vægt pr. Pers. 432 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 5.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)