|
3000 |
gram |
And, hel3000 gram And, hel Vi beregner en and til 3.000 g.
2/3 af andens vægt er ben ca. (beregnet)
|
|
|
Æbler Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt
1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
|
|
|
Svesker, uden sten Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Timian, tørret Timian, tørret
|
|
|
|
|
|
Fond:
|
|
|
Porre, renset vægt Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
|
|
Timian, tørret Timian, tørret
|
|
|
Persille, frisk Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
Vand Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Rødvin. uspec. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
|
Laurbærblade0.5 Laurbærblade
|
|
|
|
|
|
Sauce:
|
|
|
Hvedemel Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
|
|
|
KJ total 16500 (3928 kcal)
KJ pr. Pers. 4125 (982 kcal)
Vægt ialt 3000 gram
Vægt pr. Pers. 750 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 550 KJ (130 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 13.1 gram
Kulhydrat 0.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|