Langtidsstegt andesteg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3000 gram And, hel Vi beregner en and til 3.000 g.

2/3 af andens vægt er ben ca. (beregnet)
Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Timian, tørret
   
  Fond:
Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Timian, tørret
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Laurbærblade
   
  Sauce:
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 16500 (3928 kcal)
KJ pr. Pers. 4125 (982 kcal)
Vægt ialt 3000 gram
Vægt pr. Pers. 750 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 550 KJ (130 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 13.1 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)