Laksefarseret skrubbe med tomatsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Laksefars:
200 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
Krydderurter
   
400 gram Skrubbefilet
   
  Tomatsauce:
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
5 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 tsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
Energi:
KJ total 5761 (1371 kcal)
KJ pr. Pers. 1440 (342 kcal)
Vægt ialt 1915 gram
Vægt pr. Pers. 478 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 300 KJ (71 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)