Hellefisk med salviesmør på bund af rodfrugter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Salviesmør:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salvie frisk
1 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Rodfrugter:
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
200 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Skorzonnerrod. rå
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
800 gram Hellefiskfilet uden skind
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 15415 (3670 kcal)
KJ pr. Pers. 3853 (917 kcal)
Vægt ialt 2906 gram
Vægt pr. Pers. 726 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 530 KJ (126 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)