Hjerter i flødesovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Svinehjerte Et svinehjerte vejer ca. 200 gram.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
   
Energi:
KJ total 15261 (3633 kcal)
KJ pr. Pers. 3815 (908 kcal)
Vægt ialt 1700 gram
Vægt pr. Pers. 425 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 897 KJ (213 kcal)
Protein 10.9 gram
Fedt 18.5 gram
Kulhydrat 1.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)