Squashkage De Luxe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 24 Pers.
Ingredienser:
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
720 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
700 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
210 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
250 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
780 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

8 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
6 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 53242 (12676 kcal)
KJ pr. Pers. 2218 (528 kcal)
Vægt ialt 3819 gram
Vægt pr. Pers. 159 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1394 KJ (331 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 16.7 gram
Kulhydrat 41.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)