Advokado med rejer og sauce verte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
300 gram Rejer uden skal, kogte
   
  Sauce verte:
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 7972 (1898 kcal)
KJ pr. Pers. 1993 (474 kcal)
Vægt ialt 1011 gram
Vægt pr. Pers. 252 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 788 KJ (187 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 6.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)