Pizzasnegle (sunde) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 40 stk.
Ingredienser:
  Pizza dej:
50 gram Gær, frisk
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
250 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
750 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
200 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
50 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 19810 (4716 kcal)
KJ pr. stk. 495 (117 kcal)
Vægt ialt 2513 gram
Vægt pr. stk. 62 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 788 KJ (187 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 36.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)