|
10 |
|
Æg M/L, hele10 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
1 |
dl. |
Mælk1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
|
2 |
spsk. |
Maizena majsstivelse2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
3 |
spsk. |
Olivenolie3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
1 |
tsk. |
Karry1 tsk. Karry
|
|
|
|
200 |
gram |
Tomater, friske200 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
1 |
spsk. |
Basilikum, tørret1 spsk. Basilikum, tørret
|
5 |
spsk. |
Revet, mozzarellaost 45+5 spsk. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
100 |
gram |
Skinke, pålæg100 gram Skinke, pålæg 1 skive pålægsskinke vejer ca 13 gram
|
|
|
|
1 |
|
Forårsløg1 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
|
|
|
|
KJ total 7947 (1892 kcal)
KJ pr. Pers. 1986 (473 kcal)
Vægt ialt 1561 gram
Vægt pr. Pers. 390 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 509 KJ (121 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 3.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|