Æggekage i lag med tomater og skinke næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
10 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 tsk. Karry
   
200 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 spsk. Basilikum, tørret
5 spsk. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
100 gram Skinke, pålæg 1 skive pålægsskinke vejer ca 13 gram
   
1 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 7947 (1892 kcal)
KJ pr. Pers. 1986 (473 kcal)
Vægt ialt 1561 gram
Vægt pr. Pers. 390 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 509 KJ (121 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)