Frisk pasta med kylling og bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Paprika
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
150 gram Bacon i tern
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
5 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Chili, stødt
   
500 gram Båndpasta, frisk grøn
   
Energi:
KJ total 11444 (2724 kcal)
KJ pr. Pers. 2861 (681 kcal)
Vægt ialt 2203 gram
Vægt pr. Pers. 550 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 519 KJ (123 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 15.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)