Æggesalat 07 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Karry
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber, hvid
0.25 tsk. Gurkemeje, stødt
1 bakke Karse. frisk
   
  Pynt:
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 2775 (660 kcal)
KJ pr. Pers. 693 (165 kcal)
Vægt ialt 408 gram
Vægt pr. Pers. 102 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 679 KJ (161 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 14.2 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)