Afrikanske dildfrikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 tsk. Spidskommen, hel
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 10330 (2459 kcal)
KJ pr. Pers. 2582 (614 kcal)
Vægt ialt 2440 gram
Vægt pr. Pers. 610 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 423 KJ (100 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)