Tomatrisotto næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
360 dl. Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
3 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
11 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 498058 (118585 kcal)
KJ pr. Pers. 124514 (29646 kcal)
Vægt ialt 34528 gram
Vægt pr. Pers. 8632 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1442 KJ (343 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 75.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)