Squashvafler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
300 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.25 tsk. Ingefær, frisk
0.25 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1.25 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
75 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
Energi:
KJ total 274504 (65358 kcal)
KJ pr. Pers. 22875 (5446 kcal)
Vægt ialt 19062 gram
Vægt pr. Pers. 1588 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1440 KJ (342 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 71.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)