Grundopskrift på squash bagt i fad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Energi:
KJ total 1820 (433 kcal)
KJ pr. Pers. 455 (108 kcal)
Vægt ialt 1143 gram
Vægt pr. Pers. 285 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 159 KJ (37 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)