Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Florentinsk rejeroulade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 dl. Fløde 13 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Helbladet spinat, dybfrost
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
3 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
   
  Fyld:
1 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
200 gram Rejer uden skal, kogte
   
  Tilbehør:
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 10162 (2419 kcal)
KJ pr. Pers. 2540 (604 kcal)
Vægt ialt 1126 gram
Vægt pr. Pers. 281 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 902 KJ (214 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 18.5 gram
Kulhydrat 6.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)