Fyldt squash 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Kogte ris 1 dl. kogte ris vejer ca. 65 gram.

1 dl. (80 gram) ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sovs:
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Paprika
   
Energi:
KJ total 5902 (1405 kcal)
KJ pr. Pers. 1475 (351 kcal)
Vægt ialt 2213 gram
Vægt pr. Pers. 553 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 266 KJ (63 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)