Solbærkage, Margits næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

160 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
   
  Glasur:
1 dl. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10154 (2417 kcal)
KJ pr. Pers. 846 (201 kcal)
Vægt ialt 840 gram
Vægt pr. Pers. 70 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1208 KJ (287 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 10.3 gram
Kulhydrat 44.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)