Jordbærtiramisu næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
2 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Cointreau 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Creme:
4 stk. Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Mascarpone Mascarpone er en mild, cremet friskost lavet af creme fraiche og fløde, har konsistens som creme fraiche 38%
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 stk. Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
24 stk. Savoiardi (Ladyfingers) En pakke Savoiardi indeholder gerne 200 g. og 24 stk
Et stk vejer 8.3 gram
   
  Pynt:
Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 15349 (3654 kcal)
KJ pr. Pers. 1279 (304 kcal)
Vægt ialt 2016 gram
Vægt pr. Pers. 168 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 761 KJ (181 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 15.2 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)